fredag den 28. maj 2010

Pinsestrik

Hvad bruger du 16 timer i en bus til? Jeg strikker....
Et par Embossed Leaves sokker blev det til.
Her hviler de på et af de 2 rensdyrskind jeg købte i Helsinki. Ja, det var der jeg var i pinsen.

Garn: arwetta. Farve 190

8 kommentarer:

  1. De er meget smukke , og jeg æææælsker bare det mønster , det er gennemarbejdet og sokkerne sidder som de skal -uden at dreje :-)
    Fik du smagt rensdyrsbøffer så ?

    SvarSlet
  2. Ja, det er et rigtig godt og smukt mønster. Nina altså, de rensdyr var pelset og kødet sikkert spist for længe siden ;-) Vi var kun i Helsinki i 7 timmer. Alt havde lukket, på nær det lille marked på havnen og nogle souvenirsbutikker. Så heller igen støvler til vi to....ØV!

    SvarSlet
  3. Hvor er det nogle smukke sokker, mønsteret ser lidt indviklet ud men det er fint. Jeg er ny læser af din blog. Du er velkommen til at besøge min. :)

    SvarSlet
  4. Velkommen til Emmy. Mønstret på sokkerne er faktisk ikke særlig indviklet, det kræver bare at man kan strikke efter en engelsk opskrift.

    SvarSlet
  5. Embossed Leaves sokkerne er bare så smukke og slet ikke komplicerede at lave.
    Hvordan er dine erfaringer med arwetta?? Jeg spekulere nemlig på om jeg bare har været uheldig - garnet er jo meget brugt rund omkring.

    SvarSlet
  6. Fru Kahr, jeg synes arwettaen er ok til sokker. Jeg har strikket mange sokker i det og de er slidstærke. Nogle af farverne fnulre lidt, men det bliver dejlig blødt efter vask. For nylig har jeg strikket en lille sømandstrøje i arwetta, den er blevet vasket et par gange og ser stadig pæn ud.

    SvarSlet
  7. Da kom jeg over en ny blogg i dag også, og her var det mye fint. Flotte sokker du har strikket. Takk for titten, jeg kommer igjen!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...