tirsdag den 2. juni 2015

Galskab

Jeg har strikket en ny trøje.
Tyk, blød og lækker.
Den er i uld så, garnet er splejset sammen undervejs.
Ganske praktisk for mig der hader at hæfte ender.
Jeg er heller ikke vild med at sy knapper i
og jeg må have været ramt af et øjebliks galskab
da jeg valgte en trøje med 38 knapper.
Otteogtredive knapper - og jeg syr og syr.
Mangler lige de sidste seksogtredive 
så vil jeg vise dig trøjen.
Måske kan du gætte hvilken trøje det er?


4 kommentarer:

 1. Pyh ha 38 knapper - nej jeg kan ikke gætte den, men den ser ud til at blive lækker. Glæder mig til afsløringen. Jeg har lige et spørgsmål til borten på dine grønne muffedisser - er det et alment tilgængeligt eller er det dit eget design. Det jeg mener, er om der er copyright på det - ellers kunne det jo bruges andre steder fx en lille trøje. Jeg har en bog med strikkemønstre, men kunne ikke lige finde dette - hvis det ike er dit eget, hvor henter du mon mønstre a la dette? Tak fordi du deler dine skønne muffedisse opskrifter.

  SvarSlet
 2. Velbekomme Ellen. Mønstret kom jeg frem til da jeg strikkede forkert på et andet mønster. Husker ikke hvilket. Måske er der nogen der har strikket det før mig, men hvis du bruger mønstret i en trøje vil jeg ikke tro det giver problemer med copyright. Tænk bare på "frost flower", det mønster bliver brugt i flere sjaler og trøjer af forskellige designere. For min skyld må du bruge mønstret alt det du vil og jeg vil rigtig gerne se din trøje når den er færdig. Jeg bliver selv inspireret af alle i andre der har valgt at dele jeres smukke strikkerier på nettet.

  SvarSlet
 3. Hvor er det en skøn trøje. Jeg synes knapperne er helt vildt flotte til den enkle trøje og farverne er simpelthen så gode til hinanden. Hvis jeg havde mere strikketid ville jeg kaste den på pindene med det samme, måske i en flot dyb blå farve...

  SvarSlet
 4. Tak Britt. Den ville være så flot i dyb blå. Der er ikke mange strikketimer i den - på p. 8 og 9 bliver et par omgange hurtigt til noget :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...