lørdag den 12. juni 2010

Blindstrik

Jeg strikker domino. Det foregår nærmest i blinde. En kollega havde set en flot trøje i dominostrik og købte garn og opskrift.
Da hun ville igang med at strikke, opdager hun at opskriften er (næsten) uforstålig. Hun bad mig om hjælp og efter mange forsøg tror jeg at jeg har knækket koden. Jeg aner ikke hvordan trøjen skal se ud, der er intet billede, kun en håndlavet tegning af rækker af dominotern.
Kender ikke strikkefastheden og der er ingen monteringsvejledning. Jer er spændt på hvad det ender med.
Måske nogen af jer har strikket Domino-trøje med ærmer i retstrikning???
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Puha...det er da noget af en opgave. Spændende at se det færdige resultat......God arbejdslyst :))

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, det bliver spændende at se resultatet af dominotrøjen. Jeg håber ikke strikketøjet kommer til at drille dig alt for meget ;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en af de mere spændende opgaver...måske kan du hente lidt indspiration på Vivian Høxbro´s hjemmeside. http://www.viv.dk/Opskrifter/opskrift.htm

  God søndag

  SvarSlet
 4. Tak for jeres opmuntrende ord. Jeg har ingen problemr med at strikke selve dominofirkanterne, men jeg ved ikke om størrelse passer. Der er ikke oplysninger om strikkefasthed eller færdige mål. Jeg synes faktisk ikke man kan være bekendt at ta' penge for sådan en "opskrift". Desværre kan min kollega ikke huske hvad butikken hed, for så havde jeg kontaktet dem ;-)
  God søndag til jer.

  SvarSlet
 5. Det er noget af en udfordring du er kommet ud i. Se det som en oplevelse og få det bedste ud af det og så skal du lige huske, at det er i orden at sige fra :-)

  SvarSlet
 6. Velkommen til Bebiane. Jeg ville bestemt sige fra hvis jeg ikke gad, men jeg ser det jo netop som en spændende udfordring. Jeg "skummer" blot lidt over at man vil være bekendt at sælge disse noter og så kalde det en opskrift :-)
  Ja, og så er jeg en smule spændt på om mine evner rækker til at få en trøje ud af det ;-)

  SvarSlet
 7. Riktig lykke til!
  Kan det være en slik trøje http://strikkeanette.blogspot.com/2004_10_01_archive.html

  SvarSlet
 8. Lykke til! Den blir nok lekker!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...